Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc: Cei de la PSD refuză să se prezinte în fața românilor!

Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc: Cei de la PSD refuză să se prezinte în fața românilor! Le este teamă de alegerile anticipate!

Social democrații au anunțat că au de gând să boicoteze votul de luni, 24 februarie, care era planificat pentru învestirea noului Guvern al PNL. Deși s-a ajuns la această procedură pentru că cei de la PSD au depus moțiunea de cenzură, care a dus la căderea Executivului.
Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc critică dur decizia parlamentarilor PSD, pe care îi acuză că îi sfidează pe români, pe cei care le plătesc indemnizațiile prin taxe și impozite.
” PSD vrea să țină prizonier poporul român! PSD le refuză românilor dreptul a decide la vot calea pe care o doresc acestei țări. Tot social democrații sunt cei care împiedică votul românilor pentru un nou Parlament, un vot la care au dreptul constituțional”, a declarat președintele PNL Neamț.
Mugur Cozmanciuc exemplifică o serie de acțiuni ale PSD, care au fost făcute în Parlament, prin care au fost blocate măsuri luate de Guvernul PNL.
”PNL a scăpat țara de OUG 114, una dintre cele mai nocive ordonanțe de urgență din istoria democratică a României, cu efecte nocive asupra firmelor românești, asupra antreprenorilor români și asupra românilor în general. Efectul OUG 114 a fost creșterea veniturilor demnitarilor și supra-taxarea românilor și a mediului privat. PNL a eliminat prevederile din OUG 114 prin angajarea răspunderii și prin OUG 1/2020, care însă a fost respinsă de majoritatea PSD de la Senat. Ce lucruri nocive pentru români am încercat să eliminăm, dar social democrații se opun? Plafonarea punctului de amendă la valoarea stabilită în 2019, adică la 145 de lei.
Înghețarea salariilor demnitarilor! Prin OUG 1/2020 PNL a înghețat pentru anul 2020 salariile și indemnizațiile demnitarilor pentru că am considerat că acestea sunt îndeajuns de mari, raportat la nivelul de trai al românilor și la economia românească, dar prin decizia PSD de la Senat această măsură s-ar putea să nu mai poată fi pusă în aplicare.
PNL a eliminat suprataxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din sectorul energetic care a adus facturi mai mari pentru români. Însă PSD nu este însă interesat ca românii să plătească mai puțin pentru încălzire, pentru energia electrică și pentru gazele naturale, așa că au votat în Parlament împotriva OUG 1/2020.
PNL a încetat detașările din privat în zona publică, fără concurs, pentru că la mijloc e vorba de salarii de sute de milioane, însă majoritatea toxică PSD din Parlament s-a opus.
Și nu în ultimul rând PNL S-A ASIGURAT CĂ DIASPORA POATE VOTA CA LA PREZIDENȚIALE, dar, așa cum ne-au obișnuit social democrați încearcă, cu disperare, să blocheze votul Diasporei. Prin OUG pentru organizarea alegerilor anticipate, PNL a crescut la 3 zile perioada de vot în afara țării, exact ca la prezidențiale și a dublat numărul de parlamentari pentru Diaspora, ceea ce garantează o mai largă reprezentare a românilor din afară. Însă PSD a votat, la Senat, împotriva Diasporei. Parlamentarii lui Dragnea au dat în Senat un vot împotriva OUG pentru anticipate”, a mai transmis liderul PNL Neamț.
Mugur Cozmanciuc militează pentru organizarea alegerilor anticipate pentru ca românii și nemțenii să aibă șansa de a decide cine vor fi cei care să le reprezinte, cu adevărat, interesele.
”Alegerile anticipate sunt cea mai bună soluție pentru a pune capăt practicilor antidemocratice ale majorității PSD din Parlament. Atât eu, dar și colegii parlamentari PNL, nu avem niciun fel de rezerve față de anticipate, pentru că înțelegem miza majoră pe care acestea o au pentru viitorul României, pentru viitorul Moldovei”, a mai declarat Mugur Cozmanciuc.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com