Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: Măsuri importante din pachetul „Sprijin pentru România”, susținut și pus în aplicare de prim – ministrul PNL Nicolae Ciucă

Măsuri importante din pachetul „Sprijin pentru România”, susținut și pus în aplicare de prim – ministrul PNL Nicolae Ciucă, intră azi în vigoare:
✅ Tichetele de masă se majorează cu 50%: de la 20 lei la 30 lei!
✅ Pensionarii cu venituri mai mici sau egale cu 2.000 de lei vor primi un ajutor de 700 de lei! De acest ajutor financiar în plus față de pensie vor beneficia aproximativ 3,3 milioane de pensionari, potrivit estimărilor. Este al doilea ajutor de acest fel acordat de Guvern în acest an, după cel acordat în ianuarie pensionarilor cu venituri lunare de până la 1.600 de lei.
60% din pachetul Sprijin pentru România este pentru mediul de afaceri și investiții, iar 40% este pentru persoanele vulnerabile. PNL consideră că este vital să avem un mediu de afaceri puternic și creștere economică, astfel încât măsurile luate pentru cei cu venituri mai mici să poată fi susținute.

Mugur Cozmanciuc, Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com