Scandal în Parlament. S-au întins pe jos ca să nu fie dați afară

Azi, în timpul votului pentru învestirea Guvernului Ciucă, câțiva reprezentanți ai unor ONG-uri s-au întins pe jos pentru a protesta la învestirea noului Guvern.

Evenimentul a fost organizat, printre alții, de Marian Rădună, de la organizația civică #Rezist. Aceștia au afișat mesajul ”Tot voi?”, făcând referire la noul Executiv care va fi format din PNL, PSD și UDMR.

Aceștia au avut și un banner care, la un moment dat, le-a fost smuls din mâini de angajații Camerei Deputaților, care au încercat să îi convingă să plece din fața plenului. În încercarea de a-și păstra banner-ul, cei trei s-au întins pe jos.

Guvernul Ciucă a trecut de votul de învestire din Parlament. Coaliția PNL-PSD-UDMR a fost votată cu 318 voturi ”pentru”, 126 ”împotrivă” și 0 abțineri.

Photos/Octav Ganea

Sursa: Antena3

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *