Carabelea și administrația! Zilnic trece pe lângă ea și nu îl interesează!

E de înțeles poate că, atunci când ești primar, nu ai timp de problemele legate de estetica orașului, dar să fie zilnic în fața ta la ieșirea din primărie și să nu te intereseze? Asta ar fi de subliniat în acest context!

Această intrare care duce către parcarea subterană de pe platoul lui Ștefan cel Mare are mai bine de două săptămâni de când este în această stare degradantă și nu am observat pe nimeni, și când spunem nimeni, ne referim aici la consilierii locali ai acestei administrații gândindu-ne că ei petrec ceva mai mult timp prin urbe, decât o fac deputații și senatorii. De la aleșii în Parlament nu prea putem avea aceste pretenții, ei vin cam rar prin oraș, și de vin, nu au ei timp să îi atragă atenția lui Carabelea cu privire la paragina și rugina orașului Piatra Neamț.

După cum bine puteți observa această intrare a rămas fără geamuri, credem noi că pentru puțin timp cel mai probabil, dar ne înșelăm când vine vorba de „încredere”. Când te apropii și vrei să intri – nu îți dai seama dacă poți folosi ușa, fără geam, sau poți trece direct prin ușă, care îți permite un acces mult mai facil. După ce intri, nu îți dai seama dacă ai putea să cobori pe scări, și alea una da, una ba –  sau ai putea folosi liftul(dacă ai noroc să fie funcțional). Cu un plus de valoare adăugată sunt și pereții, aceștia sunt de o mare creație artistică și ne întrebăm dacă se pot valorifica în timp de către primărie sau de către cei care le-au realizat.

Una peste alta, avem un oraș absolut superb, că de n-ar fi zona asta de munte probabil ne-am putea compara cu niște orașe la care nici nu vă gândiți. Și tot ce se promovează de către administrația locală este partea frumoasă a acestui oraș. Și aici ar putea fi frumos, dar când? Când domnule Carabelea?

Ne întrebăm dacă în drumul dumneavostră spre birou dimineața sau la plecare, când treceți pe lângă intrarea aceasta degradantă, vă întrebați ce s-o fi întâmplat cu ea?

Haideți domnule Carabelea vă ajutăm noi! Se poate să vă preocupați putin și de parta estetică a orașului?

Până la urmă, noi facem doar educație civică, și vă aducem astfel la cunoștință cât de preocupat sunteți de cum arată administrația altor orașe prin postările dumneavoastre publice, sau cât de preocupat sunteți de strângerea gunoaielor de pe maluri, dar în fața primăriei nu ați văzut cum arată!?

Păi credeți că e frumos așa? Noi o numim administrație degradantă!

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *