Eroina la 16 ani. Și-a apărat fratele mai mic cu propriul corp în fața gloanțelor

Katerina Vlasenko este o adolescentă din Ucraina, care a devenit cunoscută pentru faptul că și-a aparat fratele mai mic cu propriul corp în fața gloanțelor.

În vârstă de doar 16 ani, aceasta a părăsit capitala Kiev împreună cu fratele și părinții săi în momentul în care forțele ruse au început să atace zone rezidențiale din oraș.

În momentul în care încercau să fugă, tânăra și-a apărat cu propriul corp fratele, de doar 8 ani, încasând nu mai puțin de 12 gloanțe, informează Gandul.ro

„Îmi amintesc că primul glonț mi-a întrat în genunchi”, povestește tânăra.

Când fratele său Igor a văzut-o plină de sânge, a ieșit din mașină și a început să urle la militarii ruși, motiv pentru care aceștia din urmă au pornit o nouă rafală asupra familiei.

„Gloanţele au lovit-o în spate, în coaste şi plămâni, şi în picioare. Cel mai grav a fost rănită pentru că şi-a acoperit fratele mai mic cu propriul ei corp”, a spus Tatiana, mama tinerei.

Tânăra eroină din Ucraina a fost vizitată în spital de președintele Zelenski

Katerina a fost internată în spital. Acolo, tânăra a primit vizita președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Potrivit specialiștilor, tânăra are toate șansele să se recupereze, dar tratamentele vor fi de durată.

Sursa: Gandul.ro

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com