Se oprește apa în Piatra Neamț și în comuna Alexandru cel Bun

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 08.01.2021 în:

-Municipiul Piatra Neamț, strada 1 Decembrie 1918 (de la intersecţie cu strada Mihai Viteazu până la Şcolile Normale), între orele 09,30-12,30;

-Comuna Alexandru cel Bun, străzile: Petru Rareş (de la intersecţia cu strada Mănăstirii până la depozitul Did Comcontur), Plopuşor, Zarzărilor, Podişului, Mărului, Biruinţei, Profesorilor, Baladei, între orele 09,30-12,30.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *