13, zi cu ghinion pentru 2 hoți din Neamț

La data de 13 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 30 de ani, din Răucești și Săcălușești, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în noaptea de 11 martie a.c., cei doi bărbați ar fi pătruns prin escaladarea unui gard și ulterior prin efracție, în magazia unei societăți comerciale din Târgu-Neamț, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și scule electrice, pe care le-ar fi transportat la domiciliul bărbatului de 29 de ani, din Răucești.

Conform IPJ Neamț, la data de 13 martie a.c., cei în cauză ar fi transportat bunurile, la o altă locație, de pe raza localității Săcălușești.

Prin activitatea infracțională a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 28.000 de lei.

În baza investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, acestea fiind conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost integral recuperat de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Azi, data de 14 martie a.c., aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com