Autoutilitară plină cu lemne furate, oprită în trafic de polițiști

Înm urmă cu 2 zile, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Neamț- Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat pe Drumul Județean 109 B, în localitatea Borca, o autoutilitară, care transporta material lemnos, fără a deține documente de proveniență și de transport.

Conform IPJ Neamț, la data de 13 martie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase , în volum de peste 10 mc , neînsoţite de documente specifice.

De asemenea, polițiștii au dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a volumului de 14,33 de metri cubi material lemnos, în valoare de peste 8.300 de lei și a autoutilitarei în cauză.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com