621 de sancțiuni în minivacanța de Rusalii

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au acționat, în perioada 10 – 13 iunie, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de Sărbătoarea Rusaliilor.

În perioada de referință, la nivelul județului Neamț nu au fost înregistrate evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice.

Pe lângă activitățile organizate pentru asigurarea unui climat de siguranță publică, polițiștii au acționat și pentru prevenirea și combaterea  accidentelor de circulație, în acest sens fiind organizate acțiuni punctuale pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme fără a deține permis de conducere sau sub influența băuturilor alcoolice ori a altor substanțelor interzise.

Conform IPJ Neamț, în această perioadă, au fost constatate 100 de infracțiuni, fiind depistate în flagrant delict 9 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni.

Polițiștii au intervenit la peste 500 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost aplicate 621 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 301.075 de lei.

În urma acțiunilor desfășurate de polițiști, au fost reținute 58 de permise de conducere și 28 certificate de înmatriculare.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com