Circulația pe puntea de la Ștrandul Tineretului este restricționată

Astăzi, primarul Andrei Carabelea a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a hotărî ce măsuri trebuiesc luate în contextul surpării unei părți dintr-un trotuar și balustradei de pe podul pârâului Cuiejdi de pe Bd. 9 Mai, din aproprierea Pieței Centrale.

De asemenea, s-a discutat și despre oportunitatea atenționării populației cu panouri de informare asupra restricționării traficului pe puntea pietonală care face accesul în Ștrandul Tineretului la 10 persoane, tocmai pentru siguranța pietonilor și în acest caz, până la obținerea unor concluzii avizate de către experți asupra gradului de degradare în care se află această punte.

Calea de acces este în stare gravă de degradare. De la 2-3 scânduri care au fost înlocuite, s-a ajuns să se înlocuiască tot mai multe.

🟢O altă măsură care s-a dispus în sedința de astăzi o reprezintă circulația rutieră alternativă pe câte un sens pe podul peste râul Bistrița de la Căprioara, măsură ce va fi pusă în aplicare cu luarea celorlalte măsuri necesare pentru a nu îngreuna traficul rutier pe Bd. 9 Mai, după obținerea avizului Comisiei Rutiere a municipiului Piatra-Neamț.
🛑S-a stabilit luarea acestor măsuri tocmai pentru că de la construcția lor și până acum cele două poduri și puntea pietonală au beneficiat de prea puține lucrări de reparații, unele elemente fiind degradate.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *