Accident groaznic. O persoană a murit strivită de un ATV

În această seară în jurul orei 18.100, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident în urma căruia o persoană s-a răsturnat cu un ATV pe raza comunei Poiana Teiului.

Conform ISU Neamț, la locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare  de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Ceahlău.

Pompierii au început manevrele de resuscitare

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că un bărbat ce s-a răsturnat cu un ATV (pe un drum de pe raza localității Petru Vodă) era în stare de inconștiență. Pompierii au început manevrele de resuscitare, până la sosirea echipajului de la SAJ.

Echipajul SAJ a declarat decesul persoanei

Echipajul de la SAJ a continuat manevrele de resuscitare, din păcate fără rezultat,  fiind declarat decesul bărbatului de 57 de ani.

Update IPJ Neamț

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și ucidere din culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *