Accident mortal

Pe 18 februarie, a fost ultima zi pentru un bărbat de 34 de ani. Acesta a decedat în urma unui accident rutier, în jurul orei 11:00.

Oprise mașina la ieșire din Suceava spre Fălticeni pentru a-și achiziționa miere de albine de la un localnic, dar din păcate, pe trecere a fost lovit violent de o mașină. Din sursele media, șoferul era fostul prefect al județului Suceava.

Avea, nu avea viteză, cert este că bărbatul din Neamț a decedat pe loc și mașina prefectului a fost avariata.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Ancheta pleacă de la constatarea firească că principala cauză a accidentului este traversarea neregulamentară a pietonului. Şoferul este oarecum protejat de faptul că se afla în afara localităţii, însă detaliile legate de viteza cu care rula se pot stabili doar în cadrul unei expertize de specialitate. Cert este că impactul a fost foarte violent, maşina condusă de fostul prefect având grave avarii.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava vor continua cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Sursa :https://m.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-02-18/A-oprit-masina-sa-cumpere-miere-de-albine-si-a-fost-accidentat-mortal-La-volan-era-un-fost-prefect-de-Suceava

Sursa foto : Info Trafic RO&UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *