Reținut pentru acte de violență asupra mamei sale

Un bărbat din localitatea Dobreni a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de faptul că nu ar fi respectat ordinul de protecție, ar fi exercitat acte de violenţă asupra mamei sale, i-ar fi proferat ameninţări şi ar fi distrus uşa de la intrarea în locuinţă.

Ieri, 10 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gîrcina au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, din Dobreni, cu privire la faptul că bunica sa, în vârstă de 86 de ani, a fost agresată de fiul său.

Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 9 septembrie,  pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 58 de ani, din Dobreni, ar fi provocat scandal mamei sale, o femeie de 86 de ani, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, ar fi forţat uşa de acces în încăperea în care se afla aceasta, şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 16 martie a.c., Judecătoria Piatra Neamţ a emis un ordin de protecție prin care s-a dispus evacuarea acestuia din domiciliu și să păstreze față de mama sa o distanță de minim 100 de metri.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor încălcarea ordinului de protecţie,  violenţă în familie, ameninţare şi distrugere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *