Accident rutier grav cu 3 victime în localitatea Borca

Ieri seară în jurul orei 17:00, a fost anunțat un accident rutier între două autoturisme, cu o persoană încarcerată în localitatea Borca.

La locul indicat s-au deplasat pompierii de la Garda de Intervenție Poiana Teiului cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, SVSU Borca cu autospeciala din dotare precum și SAJ Neamț cu o ambulanță.

Până la sosirea pompierilor, persoana încarcerată a fost scoasă de către SVSU Borca și de către participanții la trafic.
Conform ISU Neamț, în urma accidentului au rezultat 3 victime. Persoana care a fost încarcerată este conștientă și va fi transportată de către echipajul SMURD la spital.

Celelalte 2 persoane primesc îngrijiri la fața locului, deoarece au refuzat transportul la spital.

În cele două autoturisme se aflau 5 persoane. După discuțiile pe care le-au avut echipajele cu persoanele implicate, vor fi transportate la spital pentru investigații 4 dintre ocupanții mașinilor.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *