Acțiune a polițiștilor locali și a reprezentanților SC Troleibuzul Piatra Neamț.

👮🚎Acțiune a polițiștilor locali – Biroul Ordine Publică și a reprezentanților SC Troleibuzul Piatra Neamț.

Scopul acțiunii desfășurate astăzi, 17 august:  depistarea persoanelor care circulă fără bilet sau care nu respectă prevederile Legii 55/2020 privind combaterea răspândirii Covid 19.

👮🚎Patru polițiști locali de ordine publică au acționat, împreună cu angajați ai societății de transport public Troleibuzul pe mai multe trasee înspre și dinspre comunele limitrofe ale municipiului Piatra Neamț, marți, 17 august 2021.

Au fost verificate și legitimate mai multe persoane pentru a se depista dacă acestea circulă fără legitimații de călătorie sau fără bilet. Unsprezece pasageri au fost atenționați cu privire la obligativitatea purtării măștilor de protecție în mijloacele de transport în comun, conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS – Cov2.

Călătorii care nu aveau asupra lor măști de protecție au primit câte una de la agenții Poliției Locale Piatra Neamț.

Sursa: Facebook-Poliția Locală Piatra Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *