ASPNS – Luceafărul – ”Vreau să fiu de ajutor, cumpărând un mărțisor!”

Asociaţia de Sprijin a Persoanelor cu Nevoi Speciale – Luceafărul, Neamţ este constituită de către părinţi ai unor copii cu dizabilități din Piatra Neamţ în anul 2003, fiind prima organizație la nivelul județului Neamț care are ca beneficiari copii și tineri cu diverse forme de dizabilități.

Anul acesta, a fost demarată ediția cu nr. 9 a campaniei ”Vreau să fiu de ajutor, cumpărând un mărțisor!”, ce se desfășoară în Școala Gimnazială nr. 5, Școala Gimnazială ”Elena Cuza” și Școala Gimnazială ,,Daniela Cuciuc” din Piatra Neamț, dar și în Școala Farcasa.

Elevii din aceste unități de învățământ au achiziționat peste o mie de mărțișoare! Farmacia Ardealul din Piatra Neamț a cumpărat și anul acesta 300 de mărțișoare pentru a le dărui clienților săi.

Mărțisoarele au fost realizate în cadrul activităților de terapie ocupațională ce se desfășoară în cadrul serviciului social „Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități” al asociației.

În județul Neamț sunt doar 2 servicii sociale licențiate de tip „Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități”

  • Piatra Neamț – Asociaţia de Sprijin a Persoanelor cu Nevoi Speciale – Luceafărul
  • Târgu Neamț – Fundația de Dezvoltare Locală „Speranța”

Mulțumim cadrelor didactice implicate în această campanie de promovare a abilităților beneficiarilor noștri.

Mulțumim conducerii farmaciei Ardealul din Piatra Neamț pentru implicarea socială de care dau dovadă, achiziționând în fiecare an de la noi, mărțișoare și decorațiuni realizate cu ocazia sărbătorilor pascale și sărbătorilor de iarnă, pe care ei le dăruiesc clienților din întreaga țară.

Mulțumim, de asemenea, părinților elevilor care au cumpărat aceste minunate mărțisoare, lucrate cu multă abnegație de către tinerii nostri.

Si, pentru ca toată lumea vorbește despre facturile la energie, o parte din fondurile astfel colectate le vom folosi și pentru plata facturii pentru gazul consumat la încălzirea centrului de zi, în valoare de 3.667,39 lei!!!!, transmite președintele Asociaţiei de Sprijin a Persoanelor cu Nevoi Speciale – Luceafărul, Neamț,  Daniela Coman.

 

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com