Atenție la buletinele de vot! Buletin de vot deja ștampilat pe candidatul PSD

În această dimineață, un alegător de la secția 119 Bicaz,  a sesizat la 112 că a primit buletinul de vot pentru președinția Consiliului Județean Neamț deja ștampilat în dreptul candidatului PSD.

Conform site-ului stiripesurse.ro, prefectul George Lazăr a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi Biroul Electoral Judeţean Neamţ că un alegător a primit, la o secţie de vot din oraşul Bicaz, buletinul de vot deja ştampilat în dreptul candidatului PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean.

La secţia 119 Bicaz, un alegător a primit un buletin de vot deja ştampilat pe candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene. Alegătorul a sunat la 112, am sunat şi eu la 112 şi la Biroul Electoral Judeţean Neamţ şi am făcut sesizare, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul George Lazăr.

Potrivit prefectul George Lazăr, membrii BEJ Neamţ urmează să ia o decizie cu privire la sesizarea făcută.

George Lazăr a mai precizat că a făcut o altă sesizare la 112 după ce în localitatea Bahna s-au înregistrat peste 100 de voturi cu urna mobilă, cifră mare în comparaţie cu alegerile locale din anii trecuţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *