Atenție! Vitezomani sub influența drogurilor în trafic

Zilele trecute trei conducători auto au fost depistați cu o viteză foarte mare pe acel sector de drum și în urma verificărilor, polițiștii au constatat că cei trei au consumat cocaină.

Pe 2 ianuarie, în jurul orei 10.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe Drumul Național 2, doi conducători auto, în vârstă de 32 și 33 de ani, ambii din județul Dolj, care conduceau cu 138 km/h, respectiv 128 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Conform IPJ Neamț, conducătorii auto au fost testați cu aparatul drugtest, iar rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, în ambele cazuri.

Tânăr de 18 ani sub influența drogurilor

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul București, a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri.

Întrucât manifesta un comportament nefiresc, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cocaină.

Tânărul de 18 ani a fost sancționat contravențional, pentru săvârșirea unor gesturi obscene față de ceilalți participanți la trafic, cu amendă de 2.900 de lei.

Astfel, cei trei au fost conduși la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

De asemenea, le-au fost reținute permisele de conducere, fără drept de circulație.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com