Distrugeri masive provocate de fenomenele meteo

Seară trecută, ca urmare a manifestării fenomenelor meteo pe raza județului Neamț, au fost recepționate 8 apeluri.

Astfel pompierii au intervenit în mai multe situații,  astfel:

  • îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Ulmilor în municipiul Piatra Neamţ. Elemente din acoperiș au căzut peste 2 mașini, iar alte elemente prezentaau riscul de a cădea.
  • îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Mihai Eminescu (zona Plantavorel) în municipiul Piatra Neamţ. O parte din acoperiș a căzut în parcare peste mașini, iar o altă bucată stătea să cadă.
  • îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Dimitrie Leonida în municipiul Piatra Neamț. O parte din acoperiș a căzut în parcare, iar alte bucăți stăteau să cadă.
  • copac căzut pe carosabil în municipiul Piatra Neamț, pe strada Iulian Antonescu.
  • copac căzut pe carosabil care bloca circulația pe DN 15 B, în comuna Vânători Neamţ.
  • Pompierii pietreni, cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, au intervenit pentru îndepărtarea unor de elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc din strada Mihai Eminescu (zona Plantavorel) în municipiul Piatra Neamţ.

Delgaz Grid ne-a informat că la ora 06:00, 551 de consumatori din orașul Bicaz și localitățile Secu, Izvorul Alb, și Poiana nu sunt alimentați cu energie electrică

Foto: ISU Neamț

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com