Autoturism neînmatriculat, beat la volan și fără permis de conducere

Un tânăr din Ştefan cel Mare a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și fără permis de conducere.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul public din localitatea Girov.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentraţie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere iar autoturismul în cauză, nu era înmatriculat.

În baza probatorului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și fără permis de conducere.

Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com