Bărbat găsit mort într-o pădure din satul Cut

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț efectuează verificări, în vederea identificării unui bărbat, găsit decedat într-o pădure din satul Cut.

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat, din Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că a observat un bărbat spânzurat de un copac, în pădurea din localitatea Cut.
Conform IPJ Neamț, echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind găsit corpul unui bărbat, de identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacție.
În urma examinării suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.
Semnalmente: înălţimea – 1,70 – 1,74 metri,  greutate – aproximativ 75 de kilograme, corp atletic.
Persoana era îmbrăcată cu un trening negru, cu dungi laterale galbene, având o inscripție în partea din față, tricou gri, fiind încălțat cu pantofi sport negri, cu dungi albe.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.
Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la identificarea persoanei în cauză, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *