Carambol cu 4 autoturisme avariate în comuna Alexandru cel Bun

În această dimineață un accident rutier între 4 autoturisme a avut loc pe DN 15 C, pe raza comunei Alexandru cel Bun.

Conform ISU Neamț, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Un bărbat a fost transportat la UPU Piatra Neamț

În urma accidentului rutier în care au fost implicate patru autoturisme, a rezultat o victimă, conducătorul unui autoturism.
Pompierii au scos victima (bărbat de 54 de ani) din interiorul autoturismului cu ajutorul tărgii lopată și a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și vor curăța carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Ora: 10:30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15 Piatra Neamț-Ceahlău, în apropierea localității Viișoara, județul Neamț, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, eveniment în urma căruia o persoană a suferit leziuni, este conștientă și primește îngrijiri medical.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *