Cea mai modernă grădiniță din județul Neamț

Azi, noua grădiniță din satul Cut, comuna Dumbrava Roșie, își va primi cei dintâi preșcolari în toamna acestui an, este cu siguranță cea mai modernă din județul Neamț.

Construirea și dotarea au costat 3,6 milioane lei. Investiția a fost realizată din bani europeni, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

O felicităm pe doamna primar, cât și întreaga echipă pentru realizarea acestui proiect deosebit.

Cea mai mare investiție este în copii, pentru ca aceștia să devină oameni responsabili, cinstiți care să își iubească plaiurile natale. Astăzi este un moment deosebit în viața locuitorilor comunei Dumbrava Roșie și anume inaugurarea noului local al grădiniței cu program prelungit, din satul Cut, finanțat din fonduri europene (AFIR).

Mulțumesc celor implicați, dar și colegilor din PNL Neamț, care au fost astăzi alături de noi !

Mult succes cadrelor didactice și preșcolarilo ! , transmite Chirițescu Elena, primar al comunei Dumbrava Roșie.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

2 comentarii la „Cea mai modernă grădiniță din județul Neamț

 • O felicitati pe dna primar pentru ce?
  Ca nu a deturnat fondurile? Ca a amanat constructia? Ca alt rol nu a avut.

  Răspunde
  • Referitor la constructia gradinitei din satul Cut, comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt, finantarea a fost realizata din fonduri europene iar orice finantare din fonduri europene e verificata la sange. Sa spui ca a fost vorba de posibilitate de a deturna fondurile este o aberatie.
   Habar nu aveti cat de mult suflet au pus fostul primar dl. Nicolae Catana, actualul primar d-na Elena Chiritescu, personalul primariei, dirigintii de santier si Constructorul pentru realizarea obiectivului. Au fost multe drumuri facute de la Dumbrava Rosie la Bacau pentru discutii intre Beneficiar si Constructor de pe o parte si Proiectant si Consultantul Finantatorului pe de alta parte. Asta inseamna implicarea unor oameni in realizarea unui lucru, fara sa faca publicitate si tam-tam pentru efortul depus.
   Proiectul a fost realizat in anul 2017, executia a inceput in anul 2020, anul pandemiei.
   Gradinita cu grup sanitar la fiecare sala si mai ales dusuri in grupurile sanitare nu am vazut nicaieri pana acum.
   Bravo lor!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *