Certificat verde parțial în centrele comerciale

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, azi, o hotărâre prin care elimină obligativitatea prezentării certificatului verde la intrarea în centrele comerciale, doar pentru hypermarket-uri.

Începând cu 7 februarie, starea de alertă a fost prelungită pentru o perioadă de 30 de zile.

„Se propune ca prin excepție de la prevederile pct. 36, accesul la operatorii economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor alimentare situați în centrele și parcurile comerciale să fie permis tuturor persoanelor dacă sunt stabilite culoare dedicate și controlate de intrare, deplasare și ieșire în/din acestea, este asigurată o suprafață de minimum 4 mp din suprafața destinată vânzării, pentru fiecare persoană și este limitat numărul coșurilor de cumpărături la numărul maxim de persoane ce poate avea acces”, se arată în CNSU.

HG
anexa

Culoarele din supermaketurile din centrele comerciale sunt permise acum dar în urmă cu 1 – 2 luni , mai multe supermaketuri din țară au fost amendate că aveau culoare separate pentru nevaccinați și atunci rata de infectare era mult mai mică decât acum.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com