Combaterea infracțiunilor stradale în Roman

În vederea menținerii unui climat de ordine şi siguranță civică, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au desfășurat, pe  27 februarie , activități  pentru prevenirea comiterii faptelor de natură contravențională și infracțională. Depistarea, identificărea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii.

Pe 27 februarie, între  06.00-10.00, respectiv 18.00-22.00, polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale și rutieră ale Poliţiei municipiului Roman, au acţionat pe linia prevenirii si combaterii infracțiunilor stradale, a furturilor din locuințe precum și a celor din societățile comerciale.

La aceste activități, polițiștii au facut verificări și controale de specialitate la 48 de obiective și au legitimat 82 de persoane

În urma acestor desfășurări  au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, fiind depistate și identificate patru persoane cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, deoarece acestea sunt bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat dintr-o societate comercială. Paguba creată în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat integral.

Au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 2.800 de lei.

La activități au participat și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *