Curățenia de primăvară a produs un incendiu la o gospodărie

În urmă cu câteva zile, un incendiu s-a produs la o anexă gospodărească situată pe strada Ogoarelor din orașul Târgu Neamț.

Conform ISU Neamț, în data de 08.04.2022, în jurul orei 14:30, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească situată pe strada Ogoarelor din orașul Târgu Neamț.

Trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului Târgu Neamț (trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și SVSU Târgu Neamț.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la două anexe gospodărești ce aveau acoperiș comun cu locuința, cu posibilitatea propagării la o altă locuință.

Incendiul a fost lichidat

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

Au ars anexele gospodărești construite din lemn pe o suprafață de 175 mp, o bucătărie de vară cu o suprafață de 35 mp, acoperișul unei  locuințe pe o suprafață de 150 mp și bunurile din anexele gospodărești.

Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

În urma incendiului nu au fost victime

 

Foto: ISU Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com