De mâine se distribuie tichete sociale pentru mese calde

❗️𝗔𝗻𝘂𝗻𝘁 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝘁𝗶𝗰𝗵𝗲𝘁𝗲 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗲 𝘀𝘂𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗼𝗻𝗶𝗰 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗺𝗲𝘀𝗲 𝗰𝗮𝗹𝗱𝗲 ❗️

În perioada 𝟭𝟯.𝟭𝟭 – 𝟭𝟵.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟬, Primăria municipiului Piatra Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, începe distribuirea de tichete sociale pe suport electronic (carduri) pentru masa caldă, persoanelor celor mai defavorizate din orașul nostru, în conformitate cu prevederile OUG nr. 115/16.07.2020. Aceste tichete se acordă din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020, program cofinanțat din Fondul de Ajutor European Destinat celor mai Defavorizate Persoane.

👉𝗕𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗿𝗶𝗶 acestor tichete sociale pe suport electronic sunt:

🔸 Persoanele care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari și au împlinit vârsta de 75 de ani;

🔹 Persoanele/familiile fără adăpost din municipiul Piatra Neamț.

Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru masă caldă este de 180 de lei/lună.

Tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde pot fi utilizate doar pe teritoriul României, în termenul de valabilitate şi numai pentru achiziţionarea serviciilor de servire a mesei calde.

❗️ Beneficiarii pot utiliza tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde numai în reţeaua unităţilor afiliate, pe baza actului de identitate.

Destinatarii finali vor primi instiintari la domiciliu si sunt invitati sa se prezinte cu actul de identitate la 𝘀𝗲𝗱𝗶𝘂𝗹 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗔𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗗. 𝗘𝗿𝗻𝗶𝗰𝗶, 𝗻𝗿.𝟯, pentru a prelua tichetele sociale pe suport electronic conform următorului program de distribuire:

📍 𝗟𝘂𝗻𝗶 – 𝗝𝗼𝗶: 𝟴.𝟬𝟬-𝟭𝟲.𝟯𝟬,

📍 𝗩𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶: 𝟬𝟴.𝟬𝟬-𝟭𝟰.𝟬𝟬.

Sursa: Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *