Atenție la educația tinerilor și siguranța celor lipsiți de putere!

În ultimile ore, în mediile online a circulat filmulețul cu tânărul din Slobozia, care agresa sexual un băiat minor și fără putere de apărare. Educația și reacția promptă a autorităților în astfel de situații salvează vieți, inclusiv pe cea a agresorului. Poate printr-o minune, cu suport și reeducare conștientizează gravitatea faptei sale și învață să facă diferența dintre bine și rău.

Brutalitatea agresorului depășește imaginația. Nu este afectat de prezența celor din jur și de faptul că victima este un copil. Nu-l deranjează nici că se filmează întreaga scenă.

Copii din păcate nu se pot apăra și datoria noastă, a celor maturi este să luăm atitudine și să sesizăm poliția imediat.

Autoritățile au impus arestarea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, după cum reiese și din declarația publică a prefectului George Lazăr:

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, cu privire la infractiunea din orasul Roznov, va precizez ca
In cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției, față de aceasta s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de mâine, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Cu privire la afirmația potrivit căreia polițiștii ar fi fost sesizați privitor la aceste aspecte, din verificari reiese că niciun polițist din cadrul Poliției orașului Roznov nu a fost sesizat direct sau prin Serviciul Unic 112 cu privire la această faptă.Mai departe, daca exista in mod clar si cu dovezi, plangere facuta de ieri de catre partea vatamata si cu filmuletul atasat si nu s-au luat imediat masurile corespunzatoare de catre cei de la Politia Roznov, asta nu poate fi tolerat.
Astfel de fapte sunt total reprobabile si antisociale iar toleranta este zero.In mod clar, nu se poate ca astfel de comportamente sa fie tolerate.Locul unor astfel de elemente, a unor personaje certate cu legea, NU trebuie sa fie in societate.Cer in mod clar structurilor de Politie sa aiba toleranta zero fata de astfel de persoane si sa ia cele mai dure masuri.

 

Sursa: Facebook – George Lazăr

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *