Delicte silvice sancționate aspru de polițiștii nemțeni

În perioada 8-10 februarie a.c., polițiștii structurilor de ordine publică, sub coordonarea Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au acționat pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților in domeniul silvic.

Astfel, au fost verificate 6 societăți comerciale, cu obiect de activitate debitarea materialelor lemnoase.

Conform IPJ Neamț, au fost organizate filtre rutiere, în puncte de interes privind transportul de material lemnos, fiind verificate peste 50 de autoturisme care transportau material lemnos.

În urma neregulilor constatate în domeniul silvic, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale dintre care 13 conform Legii 171/2010 în valoare totală de 27.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au dispus confiscarea valorică a volumului de 103 de metri cubi material lemnos de diferite esențe și sortimente, în valoare de peste 20.000 de lei.

În activități au fost angrenați și specialiști din cadrul Direcției Silvice Neamț.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com