Două persoane din Neamț au fost trimise la închisoare

Luni, 1 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat, în municipiu Piatra Neamț, un bărbat de 37 de ani, căutat la nivel național.

Pe numele acestuia era emis de Judecătoria Piatra Neamț un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 16 octombrie 2014, cel în cauză a ajutat un bărbat pentru a sustrage din incinta unei stații de alimentare cu carburanți din Piatra Neamț, o sticlă de băuturi alcoolice în valoare de 150 de lei. Totodată, la data de 13 februarie 2015, împreună cu o altă persoană a distras atenția personalului din serviciu timp în care același bărbat a sustras o pereche de încălțăminte dintr-un centru comercial din Piatra Neamț, în valoare de 250 de lei.

Polițiștii l-au condus și încarcerat la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

Ieri, 2 septembrie 2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat un bărbat de 42 de ani, din Bozieni, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă de un an și 5 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, amenințare și lovire sau alte violențe.

Polițiștii l-au condus și încarcerat la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *