Femeie reținută pentru incendierea unei biserici

Ieri, 18 martie, o femeie de 39 de ani, din Tîrgu-Neamț a fost prezentată de polițiști Judecătoriei Tîrgu-Neamț, față de aceasta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Astfel, a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Pe 16 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au incendiat anexa unei biserici din localitatea Valea Seacă. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tîrgu-Neamţ, care au lichidat incendiul. Specialiștii au stabilit drept cauză preliminară folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În cadrul activităților de cercetare desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au conturat ipoteza comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere de către o femeie de 39 de ani. Aceasta a fost depistată pe raza localității Săcălușești, fiind dispărută din data de 6 martie 2020.

La data de 17 martie, în urma verificării, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere prin incendiere.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com