Femeie tâlhărită pe-o stradă din Piatra Neamț

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

O femeie în vârstă de 59 de ani, pe 27 ianuarie, a alertat poliția municipiului Piatra Neamț despre faptul ca i s-a furat geanta cu documente personale și 260 lei. Totul s-a petrecut în timp ce se deplasa pe o stradă din Piatra Neamț.

Polițiștii au demarat activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei.

Pe data de 29 ianuarie, un bărbat de 29 de ani, din Piatra Neamț, a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Ieri, acuzatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *