Focuri de armă pentru oprirea unui scandal

Zilele trecute, mai mulți bărbați au fost reținuți pentru scandal, lovire și distrugere.

La data de 9 august a.c., bărbatul de 34 de ani, din Icușești, a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

În fapt, la data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au intervenit pentru aplanarea și luarea măsurilor legale, în urma unui conflict izbucnit într-un bar din Icușești.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul în cauză ,ar fi exercitat acte de violență asupra fratelui său și a altor două persoane, ce se aflau în locația respectivă.

Ulterior, acesta ar fi provocat distrugeri asupra bunurilor din interiorul  barului, tulburând ordinea și liniștea publică.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 34 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, violență în familie, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Reținut pentru mai multe infracțiuni

La data de 9 august  a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamţ au identificat și reținut un tânăr de 25 de ani, din Timișești, sub aspectul comiterii infracțiunilor de portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Din investigații a reieșit că, la data de 8 august a.c., în timp ce se afla pe terasa unui bar, din localitatea Pipirig, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, tânărul ar fi agresat fizic un bărbat de 31 de ani, din aceeași localitate, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

ieri, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Introduși în arest pentru lovire, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice

În noaptea de 8 august  a.c., în jurul orei 23.30,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamţ au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Răucești, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamţ și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, care au procedat la aplanarea altercației și implicit la conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și  a unui conflict izbucnit spontan, patru persoane cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani, din Piatra Neamț și județul Suceava, ar fi exercitat acte de violență asupra a trei persoane.

Ulterior, cei patru, ar fi provocat distrugeri asupra unui imobil din Răucești, tulburând ordinea și liniștea publică.

La vederea polițiștilor, cei în cauză ar fi devenit recalcitranți și având asupra lor obiecte contondente, ar fi continuat adresarea de amenințări cu acte de violență, fiind somați să înceteze, moment în care au fost executate 5 focuri de armă, fără a rezulta rănirea vreunei persoane.

La data de 9 august a.c., în baza probatoriului administrat, cele patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ieri, cei în cauză urmează vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com