Hotii de lemne, trași pe dreapta și sancționați de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică- Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol alături de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat în data de 16 februarie, o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor fără drept de arbori din fondul forestier național.

Conform IPJ Neamț, în cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și a altor acte normative, fiind dispuse măsuri complementare de confiscare a aproximativ 4 m.c. de material lemnos.

Foto: IPJ Neamț

Controale în trafic

Pe linia rutieră, polițiștii au aplicat 59 de sancțiuni conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 22.000 de lei.

La acțiuni, au participat jandarmi, specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Gărzii Forestiere și Direcției Silvice Neamț.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com