IJJ Neamț: La datorie, în sprijinul cetățenilor

Astăzi, 25 mai, jandarmii nemțeni vor participa, începând cu ora 12.00, la ceremonialul militar și religios, organizat cu prilejul ,,Zilei Eroilor”, la Monumentul Eroilor din “Primul Război Mondial”- Cimitirul Eroilor din municipiul Piatra Neamț, pentru a reconfirma sentimentele de recunoștință faţă de cei care s-au jertfit pentru onoarea şi demnitatea neamului românesc.

De asemenea jandarmii nemțeni vor fi prezenți în mijlocul cetățenilor și vor acționa în localitățile de pe raza județului Neamț, atât în zona Obor, pentru ,,Bâlciul Anual” din Târgu Neamț, cât și la evenimentul cultural artistic organizat cu ocazia Zilei Comunei, care începe la ora 13:00, organizat de către Primăria Comunei Trifești.

Vor fi angrenate efective și pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la manifestările religioase, ce vor avea loc începând cu ora 16:00, la Complexul Parohial ,,Sfinții Voievozi” din orașul Târgu Neamț, în contextul sfințirii Capelei ,,Învierii Domnului”, ce va fi oficializată de către Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Înaltpreasfințitul Teofan, cât și la Mănăstirea Neamț, din comuna Vânători, cu ocazia Hramului – Sărbătoarea Ortodoxă ,,Înălțarea Domnului”.

Pentru ca aceste manifestări din spațiul public să se desfășoare în condiții normale, vă facem următoarele recomandari:

– să adoptați un comportament civilizat faţă de ceilalţi participanţi,

– să fiți responsabili și să respectați recomandările organizatorilor și  forțelor de ordine,

– să supravegheați în permanență bagajele şi bunurile personale, iar dacă sunteți însoțiți de copii, asigurați-vă că aceștia nu se deplasează în afara câmpului dumneavoastră vizual,

– să evitați implicarea în conflicte de orice natură și în caz de sunteți victime sau martorii unor fapte antisociale solicitați imediat sprijinul forțelor de ordine prezente în zonă, direct sau prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Mulțumim tuturor persoanelor prezente în spațiul public care au ales să respecte recomandările noastre.

Comunicat IJJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com