În ultimele 24 de ore, 36 de șoferi au rămas fără permis

În ultimele 24 de ore, poliţiştii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.

Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat *159 de sancțiuni contravenționale*, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 36 de permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Depistaţi în timp ce conduceau vehicule cu viteză excesivă

La data de 30 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe Drumul Județean 156 A, în afara localității Dobreni, o femeie, de 34 de ani, din județul Bacău, care conducea un autoturism, cu 142 km/h, pe un sector de drum cu limita de 90 de km/h.

De asemenea, polițiștii rutieri au depistat, pe Drumul Județean 156 A, în localitatea Boțești, un bărbat, de 57 de ani, din județul Bacău, care conducea un autoturism, cu 124 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Totodată, pe Drumul Național 15 C, în localitatea Oșlobeni, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Piatra Neamț, care conducea un autoturism, cu 114 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Persoanele în cauză au fost sancționate cu amendă, în valoare de 1305 lei, fiindu-le reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, ca măsură complementară.

*Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii rutieri fiind prezenți la datorie, pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.*

Un comentariu la „În ultimele 24 de ore, 36 de șoferi au rămas fără permis

  • Nesemnificativ..ce credeți?că prin astfel de acțiuni vor scădea Nr de accidente?Dimpotrivă!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *