Incendiu cu victime în Girov. O locuință făcută scrum

În această dimineață, în jurul orei 03:35,  pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din satul Verșești, comuna Girov.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț (trei autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD) și SVSU Girov.

Un bărbat a fost găsit carbonizat

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o locuință și la o anexă gospodărescă ( poziționate în forma de L), cu posibilitatea propagării la o locuință din aceeași curte dar și la o gospodărie învecinată.

Din păcate, în interiorul locuinței a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 92 de ani (proprietarul locuinței).

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, forțele de intervenție reușind să salveze locuința din aceeași curte, aflată la o distanță de aproximativ 2 m.

Fiul proprietarului în vârstă de 65 de ani a suferit arsuri la nivelul feței.

Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD TIM, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.

Echipajul SMURD EPA a acordat îngrijiri medicale la locul evenimentului unei femei ce a suferit un atac de panică.

Conform pompierul nemțeni, incendiul s-a produs, cel mai probabil,  din cauza coșului de fum deteriorat.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com