Incendiu la un service auto. Două autoturisme făcute scrum

Ieri dimineață, în jurul 03:56, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un service auto din comuna Agapia.

Conform informațiilor primite d ela dispeceratul ISU Neamț, incendiul se manifesta la o construcție cu două hale în care funcționa un service auto și un depozit de piese auto, cu posibilitatea propagării la locuință și la vecinătăți.

Ardea o hală în care se aflau două autoturisme garate și acoperișul celeilalte hale în care erau depozitate piesele auto.
La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompierii târgnemțeni cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD.

Intervenția a fost dificilă din cauza materialelor ușor combustibile din interiorul celor două hale dar pompierii nemșeni nu s-au lăsat și au lichidat incendiul.

În urma incendiului, a ars o hală construită din lemn pe structura metalică pe o suprafață de aproximativ 250 mp cu cele două autoturisme garate în interior și scule și utilaje specifice activității,
S-au deteriorat acoperișul celeilalte hale construite din tablă și lemn pe o suprafață de aproximativ 150 mp și piese auto din interiorul halei.
Locuința care se afla în imediata vecinătate a construcției, a fost salvată.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *