Lemn confiscat și amenzi totale de 40.000 de lei

În perioada 28 februarie – 6 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Ordine Publică- Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul exploatării  și circulației materialului lemnos.

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  40.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Conform IPJ Neamț, polițiștii au dispus confiscarea valorică a volumului de 113,4 de metri cubi material lemnos de diferite esențe și sortimente, în valoare de peste 32.000 de lei.

Totodată, pe parcursul desfășurării acțiunii polițiștii au constatat 14 infracțiuni la Legea 46 din 2008 privind Codul Silvic.

La acțiuni, au participat specialiști din cadrul Direcției Silvice Neamț.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com