Locuință aprinsă de un jar căzut din sobă

Incendiu la o locuință din localitatea Poienile Oancei din comuna Stănița.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Stănița.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul a două camere cu posibilitatea propagării la întreaga locuință, dar și la o altă locuință cu acoperiș comun.

Proprietara s-a autoevacuat

Proprietara locuinței, în vârstă de 81 de ani, s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD deoarece a suferit un atac de panică.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunuri materiale din interiorul celor două camere (obiecte de mobilier,  articole de îmbrăcăminte,  obiecte de uz casnic, materiale textile etc).

Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com