Mii de polițiști amenință cu demisiile dacă se va impune certificatul verde la locul de muncă

Polițiștii din România amenință că vor pune în aplicare o formă de protest extremă în care își vor da demisia dacă se va impune certificatul verde obligatoriu la locul de muncă.

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS – regiunea Timiș, Valer Kovacs, a declarat, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, că peste 50% dintre polițiști nu sunt vaccinați.

Ca atare, în cazul în care se va impune Certificatul COVID la locul de muncă, polițiștii sunt dispuși să treacă la o formă extremă de protest, anume DEMISIA, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, Valer Kovacs.

Vicepreședintele SNPR Decus a precizat pentru bugetul.ro, că polițiștii nu sunt dispuși să plătească din propriul buzunar testele. Totodată, ei nu vor nici să se vaccineze.

Potrivit celor declarate de Valer Kovacs, vorbim de 20.000 de polițiști care ar fi dispuși să-și înainteze demisiile, dacă se va introduce Certificatul COVID la locul de muncă.

„Colegii mei nu doresc nici să verifice certificate, nici să aplice amenzi la mască. Considerăm că este o măsură abuzivă, prin care s-a pus presiune pe Poliție. Nu e normal ca, în perioada asta, să aplicăm amenzi la mască, pentru că avem cu totul alte atribuții. Noi nu suntem medici, să verificăm noi măști și nu suntem nici vânători să mergem prin restaurante sau cafenele, să dăm amenzi la care are certificat sau n-are certificat.

S-a făcut o mizerie din partea conducerii, a partidelor, s-au folosit de Poliția Română ca instituție, să ne pună într-o imagine negativă în societate.

Încă ceva, sunt colegi, mai mult de 50% din polițiști, care nu s-au vaccinat și nu doresc acest lucru. Sunt dispuși să meargă până la demisie, dacă se va impune obligatoriu imunizarea prin vaccinare, pentru că nu doresc vaccinarea obligatorie.

Vom face teste. Și mi se pare aberant ca, după o lună, să-mi ceară bani pe testul ca să vin la serviciu, adică să plătesc un test ca să pot să lucrez, în condițiile în care eu am cotizat la sănătate 20 de ani. Asta e părerea, dar și a mai multor colegi din țară….vezi mai multe pe bugetul.ro

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com