Consiliul Judeţean Neamț este o instituţie ”Pet friendly”

Proprietarii animalelor de companie care vin la sediul Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ însosiţi de acestea vor putea intra în instituţie cu ele, a anunţat, miercuri, preşedintele CJ, Ionel Arsene.

Începând de miercuri, 15 decembrie, animalele de companie sunt bine-venite la sediul Consiliului Județean Neamț. Concret, toți cei care ajung la sediul instituției, având diverse probleme administrative care pot fi rezolvate de către angajații Consiliului Județean și dețin acasă animăluțe care ar suferi din lipsa stăpânilor, pot veni împreună.
„Consiliul Județean Neamț este o instituție publică pet friendly! Știu din propria experiență cât suferă aceste necuvântătoare minunate când nu sunt cu stăpânii lor. Așa că îi îndemn pe cei care au animale de companie, să le facă bucuria de a le sta alături cât mai mult!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului județean Neamț.
Pe această cale, îl felicităm pe Ionel Arsene pentru această idee și ar trebui ca toate instituțile din Neamț să meargă pe această cale.

Instagram InfoNeamnț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *