Minor tâlhărit și amenințat în plină stradă cu un cuțit

Un minor a fost amenințat de două persoane cu un cuțit și deposedat de bunurile lui, pe o stradă din Roman.

La data de 20  septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman  s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un minor de 17 ani, din Roman, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce minorul se deplasa pe o stradă din municipiul Roman, ar fi fost amenințat cu acte de violență de două persoane, care folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi sustras bunurile pe care acesta le deținea asupra sa (un telefon mobil și un pachet de ţigări).

Atacatorii au fost reținuți

La data de 22 septembrie a.c., în baza investigațiilor efectuate de către polițiști, persoanele în cauză, în vârstă de 16, respectiv 21 de ani, din Roman, au fost depistate și conduse la sediul poliției. Totodată telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, acestea au fost reținute  pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, acestea urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *