Tâlhărie în plină zi, în Piatra Neamț. Tânărul din imagini este căutat de poliție.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei persoane de sex masculin, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii  infracțiunii de tâlhărie.

Conform IPJ Neamț, după vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au constatat faptul că, la data de 30 iunie 2021, cel în cauză ar fi acostat persoana vătămată în timp ce se deplasa pe o stradă din Piatra Neamț, moment în care i-ar fi smuls de la gât lănțișorul din aur, părăsind ulterior locul faptei.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunțe Poliția municipiului Piatra Neamț, la telefon 0233/207009 sau să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *