Minoră căutată de poliție. Sunați la 112 dacă o vedeți.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu cei ai Postului de Poliție Horia caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Joi, 24 septembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani, din Horia, cu privire la faptul că, la data de 22 septembrie 2020, fiica sa BORDEA GEORGIA ELENA, în vârstă de 15 ani, a plecat spre școală și nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: 1,65 metri înălțime, 53 de kilograme, corpolență slabă, ochi căprui, păr șaten, drept, lung (vârfuri vopsite blond).

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu un tricou cu dungi de culoare alb cu negru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, geacă bej scurtă, fiind încălțată cu adidași din pânză alb cu negru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității de domiciliu și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *