Misiune de salvare a trei adolescente care erau urcate pe un tren de marfă

În această dimineață, pompierii au fost solicitați să intervină pentru salvarea unor persoane aflate pe un tren în Gara Roman. 3 adolescente s-au urcat pe un tren de marfă.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ  Roman.

Până la sosirea forțelor de intervenție,  persoanele au fost degajate de pe trenul de marfă pe care se aflau. Toate cele trei persoane sunt asistate de către echipajele medicale aflate la fața locului, 2 dintre acestea prezentând arsuri. Cele trei fete sunt conștiente și cooperante.

O adolescentă de 15 ani prezintă arsuri la membrele drepte ( superior si inferior), fiind asistată de către echipajul  SAJ, o adolescentă de 14 ani prezintă arsuri pe haine, iar a treia persoană de 13 ani nu prezintă arsuri sau alte efecte.

Spitalul Municipal Roman a solicitat un elicopter SMURD pentru a transporta victima (adolescenta de 15 ani) accidentului din gara Roman la un spital din județul Iași.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *