O bunicuță dată dispărută a fost găsită fără suflare pe un câmp

O femeie în vârstă de 91 de ani care a fost dată dispărută în urmă cu 3 zile, a fost găsită decedată pe un câmp din localitatea Drăgănești.

În zilele de 28 şi 29 decembrie a.c., echipe complexe formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamţ, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamţ, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamţ, precum și voluntari, au desfășurat activități de căutare a persoanei în cauză.

Conform IPJ Neamț, în urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Știrea inițială

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliției Rurală Târgu-Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei MURARIU SAFTA, de 91 ani, dispărut la data de 26 decembrie 2021.

La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați, cu privire la faptul că, la data de 26 decembrie 2021, numita MURARIU SAFTA, în vârstă de 91 de ani, din Drăgănești, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.50-1.60 m, greutate – 50 de kilograme, păr alb, tuns scurt.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră, pantalon tip colant de culoare neagră, ciorapi lungi de lână, o jachetă textilă cu  nasturi de culoare neagră și o geacă de fâș de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Drăgănești și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com