Bilanțul minivacanței de sărbători: zeci de permise suspendate și peste o sută de amenzi

În cele 3 zile de Crăciun, polițiștii au organizat 25 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost constatate peste 80 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 31 de permise de conducere.

Polițiștii au intervenit, în ultimele trei zile, la peste 400 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

De asemenea, în perioada de referință, poliţiştii au organizat 25 de acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale.

În urma activităților, au fost constatate 81 de infracţiuni, 4 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

Conform IPJ Neamț, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 179 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 85.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute 31 de permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com