O mașină cu trei adulți și doi copii a ajuns în copaci

În această dimineață, în jurul orei  07:43, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Oglinzi din comuna Răucești.

Un autoturism în care se aflau cinci persoane (3 adulți și 2 copii) a părăsit partea carosabilă și a intrat între copacii de pe marginea drumului.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

O persoană a rămas încarcerată

În urma accidentului rutier o persoană a rămas încarcerată, celelalte persoane evacuându-se până la sosirea forțelor de intervenție.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice și cu targa lopată au intervenit pentru evacuarea unei femei de 33 de ani din interiorul autoturismului. Aceasta a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.

O fetiță de 8 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Târgu Neamț.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Foto: ISU Neamț

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *