Avarie uriașă în Piatra Neamț. 13 străzi rămân fără apă

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificata pe strada Terasei din Municipiul Piatra Neamt, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 06.05.2022, în intervalul orar 08.30-13.30 in Municipiul Piatra Neamt.

Vor fi afectati utilizatorii de pe strazile: Izvoare, Aurel Baiesu, Transilvaniei, Dunarii, Primaverii, Cracau, Pescarus, 1 Mai, Moldovei, Banatului, Terasei, Zefirului si Marasti.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com